Uw vakantie bestaat meestal uit zeven dagen uit en thuis, het gaat bij ons zo u bent iedere dag in de week welkom om bij ons te arriveren, deze flexibiliteit bieden wij u graag omdat de prijs van de ticket soms behoorlijk kan variƫren.

DAG 1 Aankomst wij halen u op in Caspe zitten even lekker op het terras en praten over hoe of wat enz, belt u ons aub ruim van te voren zodat u niet te lang hoeft te wachten. Vervolgens brengen wij u naar ons Viskamp daar handelen we de betaling af, laten uw kamer zien en kunt u op uw gemak doen wat u wilt ( lekker in de zon , biertje , wat eten , even slapen film kijken of wat dan ook .

Kom je vroeg aan en wil je meteen vissen dan is dat natuurlijk geen probleem.

DAG 2 / 3 / 4 /5 / 6 Gaan we doen waar u voor gekomen bent namelijk ,, de vis van uw dromen vangen " de eerste dag begeleiden wij u aan het water zolang dat nodig is, over het algemeen zitten wij met ons Kamp vlak bij elkaar dus is het vanaf de eerste minuut al gezellig en daar we geconcentreerd voeren is de kans zeer groot dat u vanaf dag een al zeer goed vangt ( veel van onze gasten komen de eerste avond terug met van ,,, kan nu al niet meer stuk " )

DAG 7 Is dan de vertrek dag.

Over het algemeen vissen wij op onze vaste stekken, hoe?? dat hangt van het moment en de stek af maar hoe beter u vangt hoe beter het voor Big Game Ebro is dus het is er ons veel aan gelegen en doen ons uiterste best om dit te realiseren.

Wij beginnen de dag met een heerlijk ontbijt met alles er op en aan, u verzorgd dan meteen u koelbox en neemt mee waar u behoeften aan heeft alles inbegrepen ,, behalve bier,, blikjes fris , en bij thuiskomst eten we wat de kok ons voorschotelt dat is een verrassing waar iedereen naar uitkijkt en varieert iedere dag ( ook eten wij minimaal twee avonden in Caspe waar u de zweer van het Spaanse binnenland kunt opsnuiven en lekker een biertje op het oude plein kunt drinken met natuurlijk uw vismaten ( gewoon super leuk nieuwe visvrienden maken veel van onze gasten boeken alweer gezamenlijk hun nieuwe vakantie )

U kunt bij ons terecht voor vispellets voor de Meerval en Karper , Mais , onderlijnen en lood voor de Meerval en Karper.

Wij kunnen u niet helpen aan kunstaas en anderen wensen daar dit niet te doen is gezien het waanzinnig grote aanbod, en eigen voorkeur van de desbetreffende visser ( In Caspe zijn hengelsportzaken waar we u naar toe kunnen brengen die u aan veel spullen kunnen helpen )

Mocht u wensen hebben ,,,,,, ALLES IS BIJ ONS BESPREEKBAAR ''''''Contactformulier:
Naam:
E-mailadres:
Vraag:

Geef de bovenstaande tekens in:
Kun je het niet lezen? Probeer een ander woord.