Big game Ebro Luxe

Wilt u graag op vakantie zonder maar ergens bij stil te hoeven staan? Houd u er niet van dat er misschien extra kosten komen? En wilt u graag met uw eigen gezelschap op vakantie?

Dan is de Big game Erbo luxe pakket precies iets voor u!

 

Accommodatie

Bij het pakket de Big game Ebro Luxe heeft u alle volgende opties: Inclusief ontbijt, avondeten, materiaal, vergunningen, boot, pellets en drank! Inclusief gids full time.
De accommodatie is een groot huis geschikt voor 6 personen, keuken badkamer, met een zwembad (is op dit moment in aanbouw), een eigen tuin met fuitbomen.

Materiaal

Boten
Wanneer u heeft gereserveerd, zit hier ook een boot bij. Er zijn 10 stalen Xpress boten beschikbaar met 15pk benzinemotor, waarmee u makkelijk uw lijnen kunt uitvaren. Of die Giga meerval drillen vanaf het water. Deze zijn standaard uitgerust met 3 reddingsvesten, peddels en dieptemeters.

Voor de karpervissers is het mogelijk om een rubberboot te krijgen bij de reservering met een elektromotor. Hiervan zijn er totaal 4. Geef bij uw reservering aan wanneer u graag voor deze optie wilt gaan.

Verder is er ook een mooie roofvisboot aanwezig.
Een 4,5 meter Quicksilver met frontroller en 3 zitplaatsen. Deze boot is ideaal om de Ebro actief te bevissen! Deze is tegen meerprijs mogelijk te huren. Geef bij uw reservering aan wanneer u graag voor deze optie wilt gaan.

Ook is het mogelijk dat u uw eigen boot meeneemt wanneer deze tot 4 personen gaat. De meerprijs hiervoor is €200,-. Geef bij uw reservering aan wanneer u graag voor deze optie wilt gaan.

 

Vismateriaal wat voor u aanwezig is
U heeft een boot met benzinemotor + 20 Ltr. Benzine.
2 meervalhengels of karperhengels
Molens met lijn en banksticks.
Schepnet
Onthaakmat
Pellets

U moet zelf meenemen

Onderlijn materiaal meenemen of op locatie aanschaffen.
Beet alarmen en swingers

Maaltijden

Het ontbijt wordt s’ochtends om 08:00 uur geserveerd. Big Game Ebro verzorgt de lunch rond 13:00 uur en deze bestaat uit een half stokbrood met gevarieerd beleg. Hierin word er rekening gehouden met uw wensen. Er zit ook koffie, thee en een fruitdrank bij. Het avondeten word 5 avonden in de week verzorgd door catering en bestaat vooral uit lekkere en goed vullende gerechten!(ook hier houden we rekening met als klanten die allergieën hebben. 2 keer in de week doen we een BBQ behalve als t slecht weer is dan of halen we ander eten. De BBQ is echt top, met dikke steaks, burgers, kippenpoten en Spaanse worsten.