Big game Ebro Classic

Bij Big Game Ebro Classic kunt u profiteren van een super prijs! U hoeft alleen maar te komen, alles is inclusief (uitgezonderd drank en pellets). Het appartementencomplex staat aan de Ebro. Velen voor u hebben al geweldige vangsten gehad! Dit pakket is ideaal voor een groep vrienden die het vissen net zo belangrijk vinden als de gezelligheid.

 

Accommodatie

In ieder appartement zijn 3 aparte slaapkamers met elk 2 bedden, 2 badkamers en een gezellige woonkamer met keuken. Al is de keuken met name voor de sier, want de prijzen zijn All-in prijzen. Dus inclusief ontbijt, lunch en avond eten. Zelfs koffie, thee en water zitten bij de prijs inbegrepen, andere (alcoholische) dranken zijn tegen geringe prijs te kopen. Natuurlijk zitten de vergunningen in de prijs, de huur van de hengels, de boot, klein materiaal, steunen, piepers, al het andere hengelgerei en de hulp van de gids. 

Wat niet bij de prijs zit inbegrepen zijn de vliegtickets, de transfer en de pellets.

De transfer van en naar de luchthaven kan eventueel wel tegen meerprijs geregeld worden al adviseren wij om zelf een auto te huren zodat je ook vrij bent om te gaan en te staan als je nog eens een boodschapje wil doen in het dorp, een outlet zaak wil bezoeken of gewoon de omgeving wil verkennen.

Op de binnenplaats van het complex staat een pooltafel, een bbq, er hangen dartborden, een televisie met sportkanalen en er is een barretje waar je s’avonds in de zwoele avonden heerlijk kan vertoeven. Of zelfs ‘ s middags al als je armen verzuurd zijn van het drillen en je het voor die dag wel even genoeg vindt.

Het visaas

Dit is, zoals overal, te verkrijgen tegen dagprijzen. Meestal rond de €60,= per zak van 20 kilo. Natuurlijk kunt u in overleg met de gids zelf bepalen hoeveel zakken u wilt gebruiken. Deze worden aan het eind van de trip met u ter plaatse afgerekend. Ervaring leert dat hoe meer u vangt, hoe meer u gebruikt, maar u heeft dit zelf in de hand.

 

Kortom, wil je een geslaagde trip naar de Ebro, een super locatie en een ervaren en gezellige visgids met een enrom grote kans op mooi weer en geweldige vangsten, wacht dan niet langer en boek nu!

Materiaal

Boten
Wanneer u heeft gereserveerd, zit hier ook een boot bij. Er zijn 10 stalen Xpress boten beschikbaar met 15pk benzinemotor, waarmee u makkelijk uw lijnen kunt uitvaren. Of die Giga meerval drillen vanaf het water. Deze zijn standaard uitgerust met 3 reddingsvesten, peddels en dieptemeters.

Voor de karpervissers is het mogelijk om een rubberboot te krijgen bij de reservering met een elektromotor. Hiervan zijn er totaal 4. Geef bij uw reservering aan wanneer u graag voor deze optie wilt gaan.

Verder is er ook een mooie roofvisboot aanwezig.
Een 4,5 meter Quicksilver met frontroller en 3 zitplaatsen. Deze boot is ideaal om de Ebro actief te bevissen! Deze is tegen meerprijs mogelijk te huren. Geef bij uw reservering aan wanneer u graag voor deze optie wilt gaan.

Ook is het mogelijk dat u uw eigen boot meeneemt wanneer deze tot 4 personen gaat. De meerprijs hiervoor is €200,-. Geef bij uw reservering aan wanneer u graag voor deze optie wilt gaan.

Vismateriaal wat voor u aanwezig is
U heeft een boot met benzinemotor + 20 Ltr. Benzine.
2 meervalhengels of karperhengels per persoon
Molens met lijn en banksticks.
Schepnet
Onthaakmat

 

Maaltijden

Het ontbijt wordt s’ochtends geserveerd. Big Game Ebro verzorgt de lunch en deze bestaat uit een half stokbrood met gevarieerd beleg. Hierin word er rekening gehouden met uw wensen. Er zit ook koffie, thee en een fruitdrank bij. Het avondeten word 7 avonden in de week verzorgd door catering en bestaat vooral uit lekkere en goed vullende gerechten!(ook hier houden we rekening met als klanten die allergieën hebben. 2 keer in de week doen we een BBQ behalve als t slecht weer is dan of halen we ander eten. De BBQ is echt top, met dikke steaks, burgers, kippenpoten en Spaanse worsten.

Ligging

Big Game Ebro is gelegen op de Penninsular De Chacon dat is 10 minuten rijden van Caspe, Peninsular De Chacon is een kleine dorpje aan de oever van de rivier de Ebro met de appartementen op slechts 50 meter afstand van uw boot en een visgebied. Ook is het mogelijk om een huisdier mee te nemen. Maar dit moet wel op voorhand overlegd worden.