Materiaal

Materiaal

Vismateriaal wat voor u aanwezig is Meerval
Stoeltjes fox warior boten express platbodem met 15 pk mercury
Hengels voor de meerval madcat 360 palletmaster of de never crack meerval special 340 voorzien van shimano 6500 of de fin noir 10.000
U heeft een boot met benzinemotor + 20Ltr. Benzine.
2x meerval hengels
Molens met lijn en banksticks.
Schepnet
Onthaakmat

Vismateriaal wat voor u aanwezig is Meerval
Voor de karpervisser is al het hardware materiaal aanwezig van top kwaliteit Shimano, Okuma molens en prologic fox en shimano hengels….
U heeft een boot met benzinemotor + 20Ltr. Benzine.
2 karper hengels
Molens met lijn en banksticks.
Schepnet
Rodpod
Onthaakmat

U moet zelf meenemen

Onderlijn materiaal meenemen of op locatie aanschaffen.
Aas gaat per meerprijs op locatie aan te schaffen.
Beet alarmen en swingers

Boten
Wanneer u heeft gereserveerd, zit hier ook een boot bij. Er zijn 10 stalen Xpress boten beschikbaar met 15pk benzinemotor, waarmee u makkelijk uw lijnen kunt uitvaren. Of die Giga meerval drillen vanaf het water. Deze zijn standaard uitgerust met 3 reddingsvesten, peddels en dieptemeters.

Voor de karpervissers is het mogelijk om een rubberboot te krijgen bij de reservering met een elektromotor. Hiervan zijn er totaal 4. Geef bij uw reservering aan wanneer u graag voor deze optie wilt gaan.

Verder is er ook een mooie roofvisboot aanwezig.
Een 4,5 meter Quicksilver met frontroller en 3 zitplaatsen. Deze boot is ideaal om de Ebro actief te bevissen! Deze is tegen meerprijs mogelijk te huren. Geef bij uw reservering aan wanneer u graag voor deze optie wilt gaan.

Ook is het mogelijk dat u uw eigen boot meeneemt wanneer deze tot 4 personen gaat. De meerprijs hiervoor is €200,-. Geef bij uw reservering aan wanneer u graag voor deze optie wilt gaan.